Gebze Evden Eve Taşımacılık

Gebze Evden Eve Taşımacılık eskiden oldukça zor ve kişilere hatta tüm ev halkı başta olmak üzere bütün akrabalara kadar uzanan riskli bir iş süreci idi. Hele bir de asansörsüz ve yüksek katlı bir binadan binaya taşınmak daha zor bir iş haline geliyordu. Gün geçtikçe gelişen şartlar ile kendiliğinden bir piyasa haline gelen ev taşımacılık sektörü bu ihtiyacı gidermek ve belli bir miktar karşılığında sizin yerinize tüm ev eşyanızı taşımaktadır.

gebze evden eve nakliyat

Gebze Evden Eve Taşımacılık büyük bir ihtiyacı karşılarken büyüyen ve gelişen bir iş haline sahip olmuş ve bu sektör gelişerek büyük bir ihtiyaca çare bulmuştur. Bu sektör içinde de kişilerin istekleri doğrultusunda gelişme göstermektedir. Gebze Evden Eve Taşımacılık nakliyesi hizmetlerimiz içinde elinizi hiç bir eşyaya sürmeden, düzenli bir şekilde büyük bir özen ile toparlanıp paketlenerek, eşyalarınız kendi eşyalarımız gibi itina ile yerleştirilip gitmesi gereken mekana ulaştırılıp, yeniden yerleştirilmek sureti ile işlemimiz bitirilmektedir. Gebze ev taşıma işlerimizde en önem verdiğimiz %100 müşteri memnuniyeti, güvenli ve kaliteli hizmet anlayışı içindeyiz. Misyonumuzdan ödün vermemekteyiz. Her geçen günde hizmet kalitemizi olumlu olarak geliştirmekteyiz. Bu misyonumuzla taşınma nedeniniz her ne olursa olsun yaşam alanınızı değiştirirken, aracılık yapan nakliye firmamız, sıfır risk, kaliteli, temiz ve kısa bir sürede tecrübeli ve uzman kadromuzla gönül ferahlığıyla içinde hizmet verirken tecrübemizi de konuşturmaktayız.
Gebze evden eve nakliyat fiyatlarını hesaplamak oldukça kolaydır. Ortalama bir taşımada 6 eleman, 1 iş kamyonu, ambalaj malzemeleri giderleri hesaplandıktan sonra ortalama %30 kâr ekleyerek rahatlıkla sonuca ulaşabilirsiniz.
Fakat bu hesabı yaptığınızda şehir içi bir nakliyenin en düşük fiyatı 900 TL’nin üstüne çıkacaktır. Biliyoruz ki bundan çok daha düşük fiyatlar almaktasınız.
Peki nasıl oluyor da böyle bir fark oluşuyor?
Şöyle ki; piyasada kurumsal olarak var olmayan aile şirketleri bulunmaktadır. Bu firmalar normal firmalar gibi kar güdüsü ile değil de sadece günlük yevmiyelerini karşılayacak hesaplarla çalışmaktadırlar. Bu fiyata olumlu yansısa da taşınmaya aynı şekilde yansımamaktadır. Gebze Evden Eve Taşımacılık Düşük fiyatlı bu gibi taşınmalarda bu firmalar da taşındığınız fiyata göre muamelede bulunacaktır ve bu kaçınılmazdır.
Bu yüzden nakliyat firması ile anlaşırken her zaman sorgulamanız lazım. Acaba bu firma neden düşük fiyat veriyor diye. Eğer her daim ucuz nakliyeden yana olursanız yüksek maliyetli eşyalarınızdan da olursunuz. Bu yüzden Nezih Nakliyat olarak standart fiyatlarla maksimum kalite de hizmet ve güven vermekteyiz.
Gebze Evden Eve Taşımacılık