Gebze Evden Eve Nakliye

Gebze evden eve nakliyat sahasında göstermiş olduğu misyonu kurumsal çerçevede benimsemiş olan kuruluşumuz, Gebze’de güvenli ve dürüst taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Gebze ile çevresinde şirketimizce sunulan nakliye faaliyetleri alanında, Gebze’de ikamet eden personellerimiz görevlendirilmekte, bu bölgedeki hizmet verdiğimiz birey ve firmalara Gebze araç parkımızda bulunan kamyon ve tırlarımız gönderilmektedir.

nakliyat.png

Eski yöntemlerle ev taşıma çağı artık yürürlükten kalkmıştır. Bu vakitlerde elit bir anlayışla Gebze evden eve nakliyat hizmetinde ustalaşamayan lojistik firmalarında ev taşıma konusunda herhangi bir hizmette bulunulmamaktadır. Gebze evden eve nakliyat işlerinde tecrübe kazanmış firma personellerimiz tüm bireyleri kendi şahsi sorumluluk bölgelerinde oldukça tecrübelidir. Vermiş olduğu sorumluluğu kendi şahsi yeteneği durumuna getirmeyi başarmış personel ekiplerini çok daha güçlü duruma getirmiş durumda bulunan firmamız için, müşteri memnuniyeti ve hassasiyeti büyük oranda mühimdir.

Gebze Evden Eve Nakliyat

Gebze eşya taşımacılığı hizmetlerinde başlangıç olarak ekspertiz hizmeti verilmektedir. Ekspertiz hizmeti firmamızın sağladığı ücretsiz bir hizmettir ve taşıma hizmetinin en önemli aşamalarından biridir. Raporlama ve inceleme hizmetlerinin niteliklerinin gösterilmesi, nakliyat sürecince herhangi bir olumsuzluk esnasında sorun olmasının önüne geçecektir. Sözü edilen gerekçeyle, ekspertiz hizmetinde görev yapan personelimiz, alanlarında tecrübeli kişilerdir.

Gebze Evden Eve Nakliye

Çalışanlarımız, ekspertiz hizmeti işlemleri amacıyla ev veya iş yerinize geldiğinde, bazı şeylerden önce evinizde mevcut bulunan bütün eşyaların kaplayacağı alanı belirler ve gerekli olacak çelik kasalı nakliye aracını belirler. Nem ve toz gibi havayla ilgili durumlardan eşyalarınızı koruyan çelik, kapalı kasalı ve özel tasarlanmış nakliye kamyonlarımız, bununla beraber dayanıklılığı artırılmış genişleme sistemleriyle yeterince korumalıdır. Kapalı, çelik kasa nakliye kamyonlarımız bakımlı, temiz ve güvenlidir. Araçlarımızın bakımları sürekli olarak takip edilir. Şoförlerimizin uzun senelerin deneyimine sahip ve ustalardır.

Ekspertiz personelimiz, uygun taşıma aracıyla birlikte gerekli olan paketleme unsurları, görevlendirilecek personel ve diğer önemli hususları ekspertiz hizmeti esnasında belirlemektedir. Son olarak evinizin çevresel koşulları belirlenir ve nakliye şeması hazırlanır. Ekspertiz hizmeti sonrasında sigortalama hizmeti yapılır.

Yeni Başlangıçlar İçin Nezih Evden Eve Nakliyat